Konferenciák 2020

KÍSÉRŐ ESEMÉNYEK 

 

Mentsük meg folyóinkat! - Kerekasztal és Workshop

Nemzetközi kerekasztal és workshop a tengeri- és folyami hulladékokról

Évente körülbelül 12 millió tonna hulladék kerül élővizeinkbe, melynek 80%-a a folyókon keresztül jut a tengerekbe, óceánokba. Világszerte születnek a tanulmányok, az innovációk, startupok, hogy megoldják a problémát, melynek mi is részesei vagyunk. Szeretnénk találkozni a velünk párhuzamosan dolgozó kezdeményezésekkel, hogy összefogással, tudásmegosztással lépjünk közösen egy hatékonyabb, magasabb szintre.

Témáink a szennyezések megelőzése, az szennyezési adatok gyűjtése és feldolgozása, a közös megoldások érdekében szakmai kapcsolatrendszer kiépítésének módja, a leghatékonyabb tisztítási akciók, az újrahasznosítás korlátai és lehetőségei, forrásgyűjtés és szemléletformálás.

cover hu resized 20200505 124108257

Előadóink: 

  • Bernard Merkx, Green Wave Plastic,
  • ISWA Marine Litter Task Force (felkérés alatt),
  • Global Water Partnership (felkérés alatt),
  • Ocean Cleanup (felkérés alatt),
  • Clear Rivers Foundation (felkérés alatt),
  • Marco Bonfante, VisPO Project,
  • Molnár Attila, Plastic Cup.

Résztvevők: folyó- tenger- és óceán tisztító/takarító szervezetek, vízügyi- és hulladékgazdálkodási szakemberek, gyártók, hasznosítók, érdeklődők.

Támogatók: International Investment Bank


Nemzetközi GREEN BRANDS Festival

A GREEN BRANDS Hungary szervezésében nemzetközi zöld márkák találkozója kerül megrendezésre az ÖKOINDUSTRIA2020 társrendezvényeként. A védjeggyel rendelkező márkák és a környezettudatos működés iránt érdeklődő cégek első fesztiválja azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy kétévente szakmai platformot biztosítson a régió számára két fő témában: zöld városok és vállalati jó gyakorlatok a kereskedelem, infrastruktúra és energia, turizmus és mobilitás és a pénzügy területein belül.

Részletek hamarosan a weboldalon.

greenbrands logo


 

Várjuk további támogatóink és szponzoraink jelentkezését! Tekintse meg szponzorcsomagunkat és szemelje ki az Önnek legérdekesebb programot!

Támogatási szándékukat kérjük, hogy jelezzék emailen ugyvezeto [KUKAC] kszgysz [PONT] hu vagy 06 20/383-6242-es ügyvezetői telefonszámon, hogy az együttműködés feltételeit egyedileg egyeztethessük.

Szponzorációs/hirdetési csomag letöltése