A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ) társszervezésével és az ÖKOINDUSTRIA szakkiállítás támogatásával a HUNGEXPO Zrt., mint a hazai és közép-kelet európai kiállítási piac tradicionális és kiemelkedő szereplője,  2024. őszén egy új, hiánypótló kiállítást vezet be a magyar piacra. A Messe & Marketing Michael Pittscheidt szakmai támogatásával jövő ősszel nyitja meg kapuit az első ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA nemzetközi környezetipari, infrastruktúrafejlesztési, hulladék- és vízgazdálkodási szakkiállítás. A szakmai esemény a KSZGYSZ 2009 óta megrendezésre kerülő ÖKOINDUSTRIA környezetipari szakkiállítás teljes támogatásával valósul meg, mind a tematika, mind a szakmai kísérő események tekintetében.

ENVIRONTEC zöld üzletember találkozó!

Meghívó

ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA 2024 kiállítás melletti nemzetközi üzletember találkozó 

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. az Enterprise Europe Network magyarországi konzorciumvezető partnereként szíves figyelmébe ajánlja az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA szakkiállítás mellé szervezett nemzetközi üzletember találkozót.

A HUNGEXPO Zrt., mint a hazai és közép-kelet európai kiállítási piac tradicionális és kiemelkedő szereplője együttműködve a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségével és a Messe & Marketing Michael Pittscheidt szakmai támogatásával 2024. október 1-3. közt nyitja meg kapuit az első ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás.

A helyszín a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Budapesten. 

Az ENVIROTEC powered by ÖKOINDUSTRIA kiállítás célja, hogy a legfrissebb ágazati és iparági trendek, EU-s szabályozás (taxonómia, ESG, ESRS, CSRD), környezeti technológiák iránt érdeklődő szakmai látogatók megismerjék a hazai és nemzetközi környezetipar innovációit, hatékony megoldásait és a régiós üzleti platformnak köszönhetően új üzleti kapcsolatokat építsenek a jövőbeni együttműködésekhez.

Az idei esemény vendég országa a Holland Királyság.

Tematikák: 

 • Körforgásos gazdaság, hulladékgazdálkodás
 • Vízgazdálkodás, szennyvízkezelés
 • Kármentesítési és barnamezős beruházások
 • Levegőminőség védelem
 • Környezeti mérés és elemzés
 • Energiahatékonyság, megújuló energia
 • Infrastruktúra-fejlesztés, fenntartható városok és települések
 • Élővízvédelem
 • Ökoinnovációk és startupok Közép- és Kelet-Európában

Az Enterprise Europe Network segítségével előre egyeztetett online és helyszíni B2B találkozók során új együttműködések és kapcsolatok építésére, a releváns partnerekkel történő célzott megbeszélésekre lesz lehetőség.

A helyszíni B2B időpontja: 2024. október 2. 13:00-17:00

Online B2B időpontja: 2024. október 3. 9:00-18:00

Regisztráció részletes angol nyelvű cégprofillal: https://environtec.hu/nemzetkozi-uzletember- talalkozo/
További információ: Holly Sára, [email protected],
Dr. Gyenes Dávid Miron, [email protected]

ÖKOINDUSTRIA2021 - Legyünk együtt még zöldebbek!

A jövő zöld, vagy semmilyen: tavasszal került megrendezésre az eddigi legnagyobb ÖKOINDUSTRIA. 

3 napos virtuális expóval és teljes értékű online konferenciával (kerekasztal-beszélgetések, szakmai előadások, Q&A, online B2B networking stb.) zajlott le 2021. április 28-30. között.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által hagyományosan szervezett nemzetközi szakkiállítás a hazai környezetipar legújabb eredményeit, innovációit mutatta be az alábbi területeken:

 • körforgásos gazdaság, kármentesítés és barnamezős beruházások,
 • ökoinnovációk Magyarországon,
 • zöld mobilitás, energiahatékonyság, megújuló energia,
 • élővizeink védelme, víz- és szennyvízkezelés,
 • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás
 • startup a zöldiparban, állásbörze

Az 2021-es program fókuszában a körforgásos gazdaság, az e-mobilitás, a zöldgazdaság, a vízkezelés és élővízvédelem, az okos megoldások és a környezetbarát termékek állt.

Mitől lett teljes értékű online esemény az idei ÖKOINDUSTRIA? 

Egy nemzetközi színvonalú konferenciaszoftver segítségével egy virtuális platformon mutattunk be a kiállítói standokat, építettünk üzleti kapcsolatokat a többi résztvevővel és az előadókkal, nézhettünk stúdióminőségű előadásokat, amelyek a zöldiparral kapcsolatos aktualitásokról és ökoinnovációkról szóltak. 

Mindezt könnyedén, az irodája vagy otthona kényelméből. Az ÖKOINDUSTRIA idén tényleg a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyta maga után.

A 3 napos esemény ezúttal is kitűnő bemutatkozási alkalom volt cégeknek és zöld innovátoroknak akár potenciális befektetőkkel való találkozásra, partnertalálkozókra, akár tematikus kerekasztalok, szekciók szervezésére, konferencia részvételre.

Legközelebb is várjuk azokat a hazai és nemzetközi cégeket, szakembereket, befektetés iránt érdeklődő üzletembereket, civil és nonprofit szervezeteket, pályakezdőket és karrierváltókat, aki a zöldiparban élik a jelenüket vagy itt tervezik a jövőjüket.

Tartson velünk, #velünkzöldebb

Mert a jövő zöld, vagy semmilyen. 

Üdvözlettel: A szervező csapat

Az ÖKOINDUSTRIA kiállításról

Az ÖKOINDUSTRIA évek óta Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amely a környezetvédelmi technológiák, termékek széles skáláját mutatja be, mintegy reagálva az aktuális környezeti kihívásokra. 

A 2009 óta megszervezésre kerülő ÖKOINDUSTRIA szakkiállításokon alkalmanként több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen. Idén a virtuális térben reméljük még több kiállítóra és résztvevőre számítunk!

A legfrissebb ágazati és iparági trendek, környezeti technológiák iránt érdeklődők most határok és korlátok nélkül tudnak csatlakozni a rangos eseményhez. 

2020-as 4 szakmai előeseményünkön 45 országból több mint 3000 résztvevő volt jelen, ezt szeretnénk idén is megtöbbszörözni. 

Az esemény számokban:

 • 3 nap 
 • 100+ programelem 
 • 150 előadó 
 • 4300+ regisztrált résztvevő 
 • 14000+ standlátogatás 
 • 70 kiállítói stand, 19 holland cég és startup 
 • 320+ kapcsolatfelvétel 
 • 133 résztvevő 100+ tárgyalás az EEN B2B platformon

A fenti számok a 2020-as Online Intro eseményekkel (5 szakmai konferencia) együtt még szebben festenek, hiszen akkor 45 országból, több mint 3000 látogató érkezett a szakmai konferenciákra. Így összességében a 6. ÖKOINDUSTRIA 7000+ résztvevővel zajlott le.

Kiállításunk jelentős platformként szolgál a fejlesztők, az innovációk, a hazai és nemzetközi gazdasági szereplők számára, ahol koncentráltan kicserélhetik tapasztalataikat, ismereteiket, valamint újabb – üzleti, társadalmi kapcsolatokat köthetnek. A kiállítás közös nevezőre kívánja hozni az ágazatban meglévő erőforrásokat, trendeket és innovációkat, melyre kiváló lehetőséget biztosít ez a regionális környezetipari piac.  

Az idei esemény vendégországa a Holland Királyság

A 2021-es esemény vendégországa a Holland Királyság

Az ÖKOINDUSTRIA2021 virtuális expó több, mint egy online esemény, a színes kísérőprogramok keretén belül a látogatóknak lehetőségük nyílt az online konferenciákon, workshopokon, fórumokon és B2B találkozókon való részvételre. A kiállítás jelentős eseménye az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadó ünnepsége is.

-

Az ÖKOINDUSTRIA története számokban

0
Összes eddigi látogató
0
Konferenciák száma
0
Kiállítók száma
0
Kiállítási tér m2-ben