Rólunk

Szervező: Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
A környezetvédelmi ipar a XXI. század gazdaságának egyik húzóágazata. A környezet elemeinek védelme, a szennyezések csökkentése, megszüntetése és megelőzése sokféle technológiai megoldás kifejlesztését és alkalmazását tette szükségessé, így a környezetvédelmi ipar szerepe is bővült.
A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a környezetvédelmi ipar szereplőit fogja össze már 25 éve. Érdekképviseletként a legfontosabb feladata a környezetvédelmi ipar érdekeinek továbbítása a jogalkotók felé, a tagcégek információval való ellátása. Küldetése a környezetvédelmi érdekek megjelenítése.  
Közhasznú szervezetként információkat nyújt minden érdeklődőnek a környezetvédelmi feladatok megoldási lehetőségeiről, a szakcégek tevékenységeiről. Jelenleg 240 tagunk van.
Az egyik nagy jelentőségű kezdeményezésünk az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Kiállítás megszervezése 2009 óta. Jelenleg ez a szakma legnagyobb rendezvénye.
A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége kiadta a Környezeti Felelősségvállalási Nyilatkozatot, melyben az aláírók kinyilvánították, hogy ”aktív részesei kívánunk lenni mindazon folyamatoknak, amelyek a környezetvédelem területén elősegítik Magyarország versenyképességének megőrzését, a fenntartható fejlődés elveinek érvényesülését.”

uj kszgysz logo2


Tel: 06 1 350-7274
Web: www.kszgysz.hu; www.okoindustria.hu;
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
adószám: 18013021-2-41