Startup piac

A Startup Piac célja helyet és lehetőséget adni azoknak az ökoinnovátoroknak, akik a jövőt formálva, folyamatosan törekednek a hatékonyabb, környezetbarátabb és fenntarthatóbb termékek és szolgáltatások kidolgozására.

A beválogatott startupok standot kapnak az expó galériáján az ÖKOkávézó és a Zöldipari állásbörze szomszédságában és előadhatnak az érdeklődők számára az ÖKOINDUSTRIA színpadán.

Célunk szinergiát teremteni az érintettek között, s bemutatni a magyar innovációs válaszokat a klímaváltozás, víz-, levegő-, talajszennyezések okozta kihívásokra.

A programot workshopok kísérik majd, amelyen lehetőség lesz akár a gimnazista korosztály számára, ahol betekintést nyerhetnek a klímainnovációs startup kezdeményezésekbe, vállalkozásokba és kedvet kaphatnak arra, hogy ők is belevágjanak, gondolkodjanak egy új megoldáson.

A Startup piacra jelentkezés hamarosan itt a weboldalon.

A Startup Plastic Surgery pedig olyan startup ötleteknek segít életre kelni, amelyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra. A Klímainnovációs Közösség által szervezett program nyertes startupjai négyhónapos programban vehetnek részt, amely során üzleti és szakmai coachok segítik őket a piacra lépésben. A Plastic Surgery legjobbjai a Startup Piacon kapnak előadási és megjelenési lehetőséget.

Részletesen a programról és jelentkezés itt: https://startup-plastic.hu/

A Startup Piac szakmai partnerei:

 

hu emailbe kszgysz logo final pannonpro mikrolin
hwd 10logo ugrinpack  petkupa