Startup Plastic Surgery verseny

ppis program

Csatlakozz a Startup Plastic Surgery 2020 inkubációs program startup versenyére, ahol 9 magyar innovatív startup ötletet ismerhetsz meg, amelyek megoldást nyújtanak a műanyag okozta környezeti és egészségügyi kihívásokra.
 
Regisztráció az eseményre: https://bit.ly/313jQAS
 
Az élő közvetítés során 5-5 percben mutatkozik be mind a kilenc csapat, majd szakmai zsűri kérdéseire válaszolnak, részletesebben kifejtve az innovatív megoldásukat.
 
Szakmai zsűriben a téma hazai és nemzetközi szakértői lesznek jelen, többek között:
 
  • Tom Szaky (Terracycle vezérigazgatója, amely piacvezető a hagyományosan újra nem hasznosítható hulladékok feldolgozásában,
  • Toronyi Zoltán (több évnyi tapasztalattal a műanyag újrahasznosítási területén, jelenleg a KSZGYSZ KEXPORT titkára)
illetve a program támogatói a
 
  • Hiventures magyar kockázati tőkealap képviselője,
  • a Rati Kft nemzetközileg elismert magyar autó kiegészítő gyártó képviselője, és
  • a PANNON Pro Innovációs Kft ügyvezetője Zentkó László.
A pitch versenyen legjobban teljesítő csapatok a Hiventures gyorsított eljárású 15 millió forint értékű befektetését nyerhetik meg. Továbbá különdíjként a Silent Rock tőkeközvetítő cég ingyenes konzultációjával részesülhet egy csapat. A közönség által díjazott legjobb csapat nyereménye - a PANNON Pro felajánlásával - még további két hónapnyi üzletfejlesztési támogatás.
Kövesd az élő közvetítést a Klímainnovációs Közösség facebook oldalán november 5-én 17:00-tól. A csapatok pitch-ei után a nézőknek lehetősége lesz online egy külön szobában találkozni és kérdezni a versenyben résztvevő csapatoktól, illetve networkingelni a többi nézővel.
 
A Startup Plastic Surgery program során üzleti coachingban és iparág fókuszú szakmai támogatásban volt része a csapatoknak a 4 hónapos időszak során, ami ezáltal segítséget nyújtott piacképessé és gazdaságilag életképes vállalkozássá formálni a kezdeti fázisú startup ötleteket.
 
A konferencia magyar nyelven zajlik.
 
További információ a programról: https://startup-plastic.hu/

A program támogatói:
 

hu emailbe kszgysz logo final pannonpro hiventuresLogo 1 1
Mastercard silentrock 90 logo  rati 26 1
mikrolin hwd 10logo ugrinpack
petkupa kexport super 534 kingdom.of .the .netherlands
unilever brightside   saubermacher