V. ÖKOINDUSTRIA

Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás

V. ÖKOINDUSTRIA
Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági
és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás
2017. november 8–10.
Budapest, a Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai u. 95.) 

kicsi okoindustri 5os logo

Értesüljön elsőként friss híreinkről!

Szervező: Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

A környezetvédelmi ipar a XXI. század gazdaságának egyik húzóágazata. A környezet elemeinek védelme, a szennyezések csökkentése, megszüntetése és megelőzése sokféle technológiai megoldás kifejlesztését és alkalmazását tette szükségessé, így a környezetvédelmi ipar szerepe is bővült.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a környezetvédelmi ipar szereplőit fogja össze már 25 éve. Érdekképviseletként a legfontosabb feladata a környezetvédelmi ipar érdekeinek továbbítása a jogalkotók felé, a tagcégek információval való ellátása. Küldetése a környezetvédelmi érdekek megjelenítése.  
Közhasznú szervezetként információkat nyújt minden érdeklődőnek a környezetvédelmi feladatok megoldási lehetőségeiről, a szakcégek tevékenységeiről. Jelenleg 230 tagunk van.

Az egyik nagy jelentőségű kezdeményezésünk az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Kiállítás megszervezése 2009 óta. Jelenleg ez a szakma legnagyobb rendezvénye.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége kiadta a Környezeti Felelősségvállalási Nyilatkozatot, melyben az aláírók kinyilvánították, hogy ”aktív részesei kívánunk lenni mindazon folyamatoknak, amelyek a környezetvédelem területén elősegítik Magyarország versenyképességének megőrzését, a fenntartható fejlődés elveinek érvényesülését.”

uj kszgysz logo2


Postacím: 1364 Budapest 4., Pf. 8.
Tel: 06 1 350-7274
Fax: 06 1 336-0393
Web: www.kszgysz.hu; www.okoindustria.hu;
E-mail: okoindustria-kukac-kszgysz-pont-hu; kszgysz-kukac-kszgysz-pont-hu
adószám: 18013021-2-41

Hátra van még:

co2libri 2017

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.