Wetskills Water Challenges

Wetskills Water Challenges

2021. április 30.

Egy izgalmas délutáni záróprogramot kínál a Wetskills Water Challenges verseny döntője, amely során kiderül, melyek a leginnovatívabb megoldások, amelyekkel a világ minden tájáról érkező fiatal vízügyi szakemberek egy-egy vizes kihívásra választ kínálnak. A Wetskills egy egyetemi hallgatók és fiatal vízügyi szakemberek számára szervezett, kéthetes nemzetközi esemény, amely során a különböző tudományágakból érkező résztvevők nemzetközi csapatokban dolgoznak ki formabontó megoldásokat az esetgazdák által meghirdetett vízügyi kihívásokra.

2010 óta több mint 700 hallgató és fiatal szakember mintegy 150 nemzetközi egyetemről és szervezettől vett részt a 44 Wetskills Water Challenge versenyen
Ázsiától a Közel-Keleten, Észak-Afrikán és Európán át Egyesült Államok és Latin-Amerikáig.
A sorozat idei magyarországi döntőjére, a pitch versenyre és az eredményhirdetésre az ÖKOINDUSTRIA2021 keretein belül kerül sor.

A program most is a kreativitáson és együttműködésen alapul a természettudományok és mérnöki tudományok, valamint a társadalmi, gazdasági és politikatudományok, a politika és az üzleti menedzsment területén.

button latogatoi regisztracio