Programok

Az ÖKOINDUSTRIA 2020 szakkiállítás több, mint kiállítás, a színes kísérőprogramok keretén belül a látogatóknak lehetőségük nyílik a konferenciákon, workshopokon, fórumokon és B2B találkozókon való részvételre, az edukációs stand, a start-up piac felfedezésére, valamint Ökokávézós panelbeszélgetésekbe való becsatlakozásra, tematikus vezetett túrákon való részvételre, valamint itt kerül átadásra az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj is.

Konferenciák

A tudásmegosztás, információcsere, kapcsolatépítés és a jó gyakorlatok bemutatásának fontos platformja az ÖKOINDUSTRIA kiállítást kísérő konferencia- és workshop program.

Start-up piac

Magyar vállalkozók, egyetemisták, ökoinnovátorok bemutatkozása és versenye.

B2B találkozók

A szervezett üzletember találkozók koncentrált lehetőséget teremtenek az együttműködési lehetőségek feltárására, újabb üzleti kapcsolatok építésére.

Ökokávézó

A B csarnok galériáján hangulatos környezetben kötetlen szakmai párbeszédek, panelbeszélgetések helyszínét adja az Ökokávézó.

ÖKOINDUSTRIA Nagydíj

Idén is átadásra kerül az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj, a legkorszerűbb, leginnovatívabb technológiával készült termék vagy szolgáltatás kategóriában.

Pályázzon Ön is!
Tematikus vezetett programok

Látogatásokat szervezünk innovatív helyszínek, technológiák bemutatására szervezett program keretében.

Kiállítói fogadás

Hangulatos fogadás és program keretében lehetőség nyílik a kiállítási idő utáni kapcsolatépítésre és a tapasztalatok megosztására kötetlen környezetben.

Támogatók

Innovációs és Technológiai Minisztérium
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány
Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány
Bálint Analitika Kft.
Bálint Analitika Kft.

Médiapartner