Novemberi online rendezvények

Kezdés: 11.04. 10:00

Megnyitó és nemzetközi szakmai kerekasztal beszélgetés

A körforgásos gazdaságról, a műanyagok életciklusáról szóló nemzetközi szakmai kerekasztalbeszélgetés

Részletek és jelentkezés

Kezdés: 11.05.

online Startup Plastic Surgery verseny

Szakmai partnerünkkel, a Pannon Pro Innovations Kft.-vel közös szervezésben egy akcelerátor program befejezéseként a legjobb plasztik startupok mutatkozhatnak be.

Részletek és jelentkezés

Kezdés: 11.05. 9:00

online Save our rivers! Tid(y) Up Project

As an international conference and kick-off event of the Tid(y)Up project, “Save Our Rivers!” will introduce you to the whole consortium and explain the main goals and activities of the project.

Info and registration

Kezdés: 11.06. 11:30

online Kármentesítési és barnamezős konferencia

Témánk a barnamezős beruházásokban rejlő lehetőségek, az új Kármentesítési Kézikönyv bemutatása, s a kármentesítési szakma helyzete lesz.

Részletek és jelentkezés

Rendezvények 2021. április 28-30. között

Az ÖKOINDUSTRIA2020 Szakkiállítás több mint kiállítás: a kísérő programok keretén belül a látogatóknak lehetőségük nyílik a konferenciákon, workshopokon, fórumokon és B2B találkozókon való részvételre, az edukációs stand, a startup piac felfedezésére, valamint Ökokávézós panelbeszélgetésekbe való becsatlakozásra, tematikus vezetett túrákon való részvételre és itt kerül átadásra az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj is.

Fővédnök: Dr. Áder János köztársasági elnök

Megnyitó beszédet tart: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

A vendégország képviseletében köszöntő beszédet mond René van Hell, Holland Királyság magyarországi nagykövete.

Zöld mobilitás és Lean&Green konferencia

A közlekedés, beleértve természetesen az áruszállítást is, mint a szén-dioxid kibocsátások közel egyharmadáért felelős emberi tevékenység, egyre kiemeltebb fókuszpontja a klímaváltozás elleni küzdelemnek.

Részletek
Zöldipari állásbörze

A zöldipar szereplői és az oktatási intézmények együttműködésével segítjük a fenntarthatóság, klímavédelem, természet- és környezetvédelem utánpótlásának szaktudását, készségeinek és kompetenciáinak fejlesztését. Találj hivatásra a zöld jövőben!

Tovább
B2B találkozók

Az European Enterprise Network (EEN) támogatásával előre egyeztetett B2B találkozók keretében az expón lehetőség lesz releváns partnerekkel  történő célzott megbeszélésekre, lehetőséget teremtve  új projekt együttműködésekre és kapcsolatok építésére. Részletek a találkozó szervező szoftver működéséről és regisztráció hamarosan.

ÖKOINDUSTRIA Nagydíj

Idén is átadásra kerül az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj, a legkorszerűbb, leginnovatívabb technológiával készült termék vagy szolgáltatás kategóriában.

Pályázzon Ön is!
Tematikus vezetett programok

Jelentkezzen Ön is innovatív helyszíneink közé, amennyiben technológiáját, termékeit, tevékenységét be akarja mutatni a nemzetközi és hazai érdeklődők számára.

Tovább
Kiállítói fogadás

Hangulatos fogadás és program keretében lehetőség nyílik a kiállítási idő utáni kapcsolatépítésre és a tapasztalatok megosztására kötetlen környezetben.

Ökokávézó

Hangulatos környezetben, fair trade kávé mellett, kötetlen szakmai párbeszédeknek és startupok bemutatkozásának (pitch) ad helyszínt az Ökokávézó.