Programok

Az ÖKOINDUSTRIA2020 Szakkiállítás több mint kiállítás: a kísérő programok keretén belül a látogatóknak lehetőségük nyílik a konferenciákon, workshopokon, fórumokon és B2B találkozókon való részvételre, az edukációs stand, a startup piac felfedezésére, valamint Ökokávézós panelbeszélgetésekbe való becsatlakozásra, tematikus vezetett túrákon való részvételre és itt kerül átadásra az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj is.

Fővédnök: Dr. Áder János köztársasági elnök

Megnyitó beszédet tart: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

A vendégország képviseletében köszöntő beszédet mond René van Hell, Hollandia magyarországi nagykövete.

Megnyitó és kerekasztal


Az ÖKOINDUSTRIA ünnepélyes megnyitó programja és fő előadóink, szakmai kerekasztalunk témái. Környezetvédelmi díjátadók és az expó esti, ünnepélyes állófogadása.

Tovább...
Konferenciák

A tudásmegosztás, információcsere, kapcsolatépítés és a jó gyakorlatok bemutatásának fontos platformja az ÖKOINDUSTRIA kiállítást kísérő konferencia- és workshop programsorozat.

Tovább
Ökoinnovációk startup piaca

Szakmai partnerünkkel, a Pannon Proval közös szervezésben egy hamarosan induló akcelerátor program befejezéseként a legjobb plasztik startupok bemutatkozhatnak a piactéren. Részletek és jelentkezés hamarosan!

Zöldipari állásbörze

A zöldipar szereplői és az oktatási intézmények együttműködésével segítjük a fenntarthatóság, klímavédelem, természet- és környezetvédelem utánpótlásának szaktudását, készségeinek és kompetenciáinak fejlesztését. Találj hivatásra a zöld jövőben!

Tovább..
Ökokávézó

Hangulatos környezetben, fair trade kávé mellett, kötetlen szakmai párbeszédeknek és startupok bemutatkozásának (pitch) ad helyszínt az Ökokávézó.

B2B találkozók

A szervezett üzletember találkozók koncentrált lehetőséget teremtenek az együttműködési lehetőségek feltárására, újabb üzleti kapcsolatok építésére.

ÖKOINDUSTRIA Nagydíj

Idén is átadásra kerül az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj, a legkorszerűbb, leginnovatívabb technológiával készült termék vagy szolgáltatás kategóriában.

Pályázzon Ön is!
Tematikus vezetett programok

Jelentkezzen Ön is innovatív helyszíneink közé, amennyiben technológiáját, termékeit, tevékenységét be akarja mutatni a nemzetközi és hazai érdeklődők számára.

Tovább
Kiállítói fogadás

Hangulatos fogadás és program keretében lehetőség nyílik a kiállítási idő utáni kapcsolatépítésre és a tapasztalatok megosztására kötetlen környezetben.