ÖKOINDUSTRIA2021 - Legyünk együtt még zöldebbek!

A jövő zöld, vagy semmilyen: tavasszal került megrendezésre az eddigi legnagyobb ÖKOINDUSTRIA. 

3 napos virtuális expóval és teljes értékű online konferenciával (kerekasztal-beszélgetések, szakmai előadások, Q&A, online B2B networking stb.) zajlott le 2021. április 28-30. között.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által hagyományosan szervezett nemzetközi szakkiállítás a hazai környezetipar legújabb eredményeit, innovációit mutatja be az alábbi területeken:

 • körforgásos gazdaság, kármentesítés és barnamezős beruházások,
 • ökoinnovációk Magyarországon,
 • zöld mobilitás, energiahatékonyság, megújuló energia,
 • élővizeink védelme, víz- és szennyvízkezelés,
 • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás
 • startup a zöldiparban, állásbörze

Az idei program fókuszában a körforgásos gazdaság, az e-mobilitás, a zöldgazdaság, a vízkezelés és élővízvédelem, az okos megoldások és a környezetbarát termékek állt.

Mitől lett teljes értékű online esemény az idei ÖKOINDUSTRIA? 

Egy nemzetközi színvonalú konferenciaszoftver segítségével egy virtuális platformon mutattunk be a kiállítói standokat, építettünk üzleti kapcsolatokat a többi résztvevővel és az előadókkal, nézhettünk stúdióminőségű előadásokat, amelyek a zöldiparral kapcsolatos aktualitásokról és ökoinnovációkról szóltak. 

Mindezt könnyedén, az irodája vagy otthona kényelméből. Az ÖKOINDUSTRIA idén tényleg a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyta maga után.

A 3 napos esemény ezúttal is kitűnő bemutatkozási alkalom volt cégeknek és zöld innovátoroknak akár potenciális befektetőkkel való találkozásra, partnertalálkozókra, akár tematikus kerekasztalok, szekciók szervezésére, konferencia részvételre.

Legközelbb is várjuk azokat a hazai és nemzetközi cégeket, szakembereket, befektetés iránt érdeklődő üzletembereket, civil és nonprofit szervezeteket, pályakezdőket és karrierváltókat, aki a zöldiparban élik a jelenüket vagy itt tervezik a jövőjüket.

Tartson velünk, #velünkzöldebb

Mert a jövő zöld, vagy semmilyen. 

Üdvözlettel: A szervező csapat

Az ÖKOINDUSTRIA kiállításról

Az ÖKOINDUSTRIA évek óta Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amely a környezetvédelmi technológiák, termékek széles skáláját mutatja be, mintegy reagálva az aktuális környezeti kihívásokra. 

A 2009 óta megszervezésre kerülő ÖKOINDUSTRIA szakkiállításokon alkalmanként több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen. Idén a virtuális térben reméljük még több kiállítóra és résztvevőre számítunk!

A legfrissebb ágazati és iparági trendek, környezeti technológiák iránt érdeklődők most határok és korlátok nélkül tudnak csatlakozni a rangos eseményhez. 

2020-as 4 szakmai előeseményünkön 45 országból több mint 3000 résztvevő volt jelen, ezt szeretnénk idén áprilisban megtöbbszörözni. 

Az esemény számokban:

 • 3 nap 
 • 100+ programelem 
 • 150 előadó 
 • 4300+ regisztrált résztvevő 
 • 14000+ standlátogatás 
 • 70 kiállítói stand, 19 holland cég és startup 
 • 320+ kapcsolatfelvétel 
 • 133 résztvevő 100+ tárgyalás az EEN B2B platformon

A fenti számok a 2020-as Online Intro eseményekkel (5 szakmai konferencia) együtt még szebben festenek, hiszen akkor 45 országból, több mint 3000 látogató érkezett a szakmai konferenciákra. Így összességében a 6. ÖKOINDUSTRIA 7000+ résztvevővel zajlott le.

Kiállításunk jelentős platformként szolgál a fejlesztők, az innovációk, a hazai és nemzetközi gazdasági szereplők számára, ahol koncentráltan kicserélhetik tapasztalataikat, ismereteiket, valamint újabb – üzleti, társadalmi kapcsolatokat köthetnek. A kiállítás közös nevezőre kívánja hozni az ágazatban meglévő erőforrásokat, trendeket és innovációkat, melyre kiváló lehetőséget biztosít ez a regionális környezetipari piac.  

Az idei esemény vendégországa a Holland Királyság

Az idei esemény vendégországa a Holland Királyság

Az ÖKOINDUSTRIA2021 virtuális expó több, mint egy online esemény, a színes kísérőprogramok keretén belül a látogatóknak lehetőségük nyílik az online konferenciákon, workshopokon, fórumokon és B2B találkozókon való részvételre. A kiállítás jelentős eseménye lesz az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadó ünnepsége is.

-

Az ÖKOINDUSTRIA története számokban

0
Összes eddigi látogató
0
Konferenciák száma
0
Kiállítók száma
0
Kiállítási tér m2-ben
Dr. Áder János

A Kiállítás fővédnöke

Dr. Áder János Köztársasági Elnök

Szakmai védnökök

Szijjártó Péter

külgazdasági és külügyminiszter

Nagy István

agrárminiszter

 

Arany Támogatók 

5e244e92b966d9d4348af427 zoldforgo itm logo p 500 th kekbolygo logo envirotis logo color
  

Ezüst Támogatók

BALINT ANALITIKA

alteo logo no slogen50

 Bronz Támogatók  

austin Optimum Solar logo color encotechlogo
LUGOS Renewables szines@1x Returpack wessling

 

Stratégiai partnerek 

Hepa logo fekvo HU mono kek cmyk

 Szakmai partnerek 

PPIS PANNON PRO INNOVATIONS logo png Holland Királyság Nagykövetsége MLBKT logo3  
cropped 25 eves kovet logo fekvo  GS1HU logo EEN  

 

Médiapartnerek 

ingreen200 Innoteka logo web zipmagazin
recity NG Black pp logo2016
Logisztika 2020 1 B1  logo mandiner line gold black th Trademagazin
 th ozoneTV logo2020 col lepesek  bz
zoldunio logo head logo betekinto greenfo MarkaMonitor logo