5. Hírlevél

electro coord
Lámpahulladékok visszavétele az ÖKOINDUSTRIÁN
Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. célja az, hogy minél egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínáljon a fogyasztók és felhasználók számára a lámpahulladékok visszavételére és begyűjtésére az ÖKOINDUSTRIÁN. A lámpahulladékok visszavétele és begyűjtése magában foglalja a különböző kiégett izzók, fénycsövek (a köznyelvben neoncsöveknek hívott fényforrások), gázkisüléses elven működő lámpák és lámpatestek ingyenes elszállítását. A lámpahulladékok visszagyűjtése országos szinten történik egy komplex logisztikai rendszer keretében. A +36 30 222-2229 ügyfélszolgálati számon mindenki választ kaphat arra, hogy hol és hogyan szabadulhat meg a lámpahulladékoktól. A megfelelő visszagyűjtés és korszerű újrahasznosítás hatalmas mennyiségű újrahasznosítható anyagot biztosít az üvegipar és fémipar számára.

Bemutatkozik az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft.

Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft-t az elektromos és elektronikai berendezések és eszközök gyártói, az ezen termékek hulladékgazdálkodásával kapcsolatos jogszabályi kötelezettségeik együttes teljesítésére hozták létre.

Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. közvetítő szervezetként átvállalja a gyártóktól és a forgalmazóktól az elektromos és elektronikai hulladékok visszavételét, begyűjtését, feldolgozását és hasznosítását. 
Az elhasznált, leadott berendezéseket, eszközöket az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. az országos visszagyűjtő hálózata segítségével eljuttatja a feldolgozókhoz, akik az európai előírások szerint feldolgozzák azokat, és a kinyert anyagokat minél nagyobb részben visszaforgatják a termelésbe.


Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. nyitott szervezet, melyhez bármely elektromos és elektronikai hulladékhasznosításra kötelezett gyártó és/vagy importőr csatlakozhat.