1. hírlevél (2017)

V. ÖKOINDUSTRIA
Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás
 
1. Hírlevél
2017. március
A szakkiállítás időpontja: 2017. november 8-10.
Helyszín: Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.
Kiemelt témáink: Körforgásos gazdaság, Zöld mobilitás, Illegális hulladékelhagyás
Szeretettel várjuk a környezetipar legnagyobb hazai rendezvényén!
A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 5. alkalommal rendezi meg az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást.
A szakkiállítás időpontja: 2017. november 8-10.

Helyszín: Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.


Az idei évben újra megrendezésre kerülő V. ÖKOINDUSTRIA 2017 Kiállítás Közép-és Kelet Európa jelentős környezetipari szakkiállítása színes szakmai tartalommal nemzetközi kapcsolatépítési lehetősségekkel. A három napos kiállítás kiváló alkalom az innovatív környezetvédelmi technológiák és szolgáltatások bemutatására, továbbá fórumot biztosít az információcserére, technológia transzferre, és szakmai együttműködésekre, hogy a kínálat és a kereslet találkozhasson.
A kiállítás fővédnöke Dr. Áder János Köztársasági Elnök.
A kiállításhoz kapcsolódó magas színvonalú szakmai konferenciák sora a környezetvédelem legtöbb témáját érinti, és mindig jelentős érdeklődésre tart számot. Az ÖKO-Kávézó hangulatos közösségi tér a cégbemutatkozások, szakmai témák megvitatására, üzletember megbeszélésekre. Berendezések kiállítóinak külön kedvezmény. Annak érdekében, hogy az ÖKOINDUSTRIA Szakkiállításon kiállító cégek standja még látogatottabb legyen, új lehetőséget ajánlunk, kiállítóinknak tárgyaló partnereket szervezünk.
A kiállítók pályázhatnak ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJ-ra, amelynek átadására a kiállítás megnyitóján kerül sor.
Az idei évben letölthető mobilalkalmazással is készülünk kiállítóinknak és látogatóinknak egyaránt, melyben többek között megtalálható lesz az összes rendezvény, a kiállítók listája rövid tájékoztatóval és a legfrissebb információk, a kiállítás területén a tájékozódást pedig egy térképes kereső könnyíti majd.
A kiállításról folyamatosan frissülő információkat talál az ÖKOINDUSTRIA 2017 honlapján.
Amennyiben kiállítónak szeretne jelentkezni, a jelentkezési lapot megtalálja levelünk mellékleteként, illetve letölthető az alábbi linken.
Előző, ÖKOINDUSTRIA 2015 kiállításon 82 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait 4500 látogató számára.
2017-ben is számítunk megtisztelő részvételére!
 
Információk és szolgáltatások

ÖKOINDUSTRIA Nagydíj 2017
Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJ kiírás célja: olyan korszerű, innovatív gyártástechnológiával készült termék, vagy a fenntarthatóság elveinek megfelelő szolgáltatás elismerése, amelyek nagymértékű környezetterhelés csökkentését eredményezik, szennyezés megelőző innovációk.
Pályázatot az ÖKOINDUSTRIA Kiállítás kiállítói nyújthatják be.
Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJAT két kategóriában hirdetjük meg: Termék és Szolgáltatás.
Termék: Az új gyártástechnológia eddig hagyományos technológiával előállított, nagytömegben használt hétköznapi igényeket kielégítő terméket állít elő, bizonyítottan hulladékszegény, kibocsátásmentes technológiával, vizsgálva a termék teljes életciklusát. A kibocsátások tekintetében legyen összehasonlítható a korábbi, hagyományos gyártástechnológia és az innovatív gyártási folyamat. 
Szolgáltatás: Az innovatív, környezetkímélő szolgáltatás alkalmazásával kimutatható módon csökken a környezetbe kibocsátott káros anyag mennyisége.
A két kategóriához külön pályázati lap tartozik, amelyek ezen a linken érhetőek el.
A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el. Az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadására 2017. november 8-án, az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás megnyitóján kerül sor Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban.
ÖKOKÁVÉZÓ
Az idei évben újra meghirdetjük innovatív megjelenési lehetőségként az ÖKOKÁVÉZÓT a V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiák Szakkiállításon.
A KSZGYSZ stand területén kb. 20- 30 fő számára helyezünk ki asztalokat, abból a célból, hogy az ÖKOKÁVÉZÓ a kiállítás teljes ideje alatt egy közösségi térként működhessen.
Az ÖKOKÁVÉZÓ célja, hogy teret adjon cégbemutatkozásoknak, pódiumbeszélgetéseknek, filmvetítéseknek, mindezt egy kényelmes kávézás keretein belül.  A kávézó mindhárom nap 11.00-16.00-ig tart nyitva, ahol kávékülönlegességeket, bioszörpöket és ásványvizet lehet ingyenesen fogyasztani, valamint a fenntartható étkeztetés jegyében készült biofalatokat lehet megkóstolni.
Bővebb információ és jelentkezési lap letölthető innen.
Szervezett tárgyalások kiállítók számára
A szolgáltatás keretében a KSZGYSZ vállalja, hogy a megrendelő által megjelölt szakterületről, állami szervezettől tárgyaló partnereket szervez az ÖKOINDUSTRIA Szakkiállításra. Szolgáltatásunk célja, hogy az ÖKOINDUSTRIA Szakkiállításon kiállító cégek standja még látogatottabb legyen. Bővebb információk itt érhetőek el.
Szórólapok kihelyezése
Annak érdekében, hogy az ÖKOINDUSTRIA Szakkiállításon minden érdeklődőnek lehetőséget nyújtsunk a megjelenésre, szórólapokat is ki lehet helyezni a kiállítás mindhárom napján 2017. november 8-10. között. A szolgáltatás keretében a KSZGYSZ vállalja, hogy az előzetesen a megrendelőtől megkapott szórólapok elhelyezéséről gondoskodik a kiállításon. Bővebb információért kattintson ide.
Berendezések kiállítóinak van egy különleges ajánlatunk
A V. ÖKOINDUSTRIA Környezetipari Szakkiállításon kiemelt figyelemmel és különleges ajánlattal jelentkezünk a környezetvédelmi berendezéseket, gépeket, környezetbarát autókat bemutató kiállítók felé. Szeretnénk, ha a kiállítás a legteljesebb körben bemutatná a környezetvédelmi ipar eredményeit. Azok a kiállítók, akik 2 m2-nél nagyobb berendezést helyeznek el a standjukon, ingyenesen megjelentethetnek egy fél oldalas összeállítást a berendezésről, magukról az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Szakkiállítás katalógusában. Az összeállítást az ÖKOINDUSTRIA weboldalra is feltesszük. Jelentkezési lapunk itt található.