Pályázati kiírás

ÖKOINDUSTRIA Nagydíj 2020

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége Pályázatot ír ki az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj elnyerésére.

Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJ kiírás célja: olyan korszerű, innovatív gyártástechnológiával készült termék, vagy a fenntarthatóság elveinek megfelelő szolgáltatás elismerése, amelyek nagymértékű környezetterhelés csökkentését eredményezik, szennyezés megelőző innovációk.

Pályázatot az ÖKOINDUSTRIA Kiállítás kiállítói nyújthatják be.

Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJAT két kategóriában hirdetjük meg: Termék és Szolgáltatás.

Termék: Az új gyártástechnológia eddig hagyományos technológiával előállított, nagytömegben használt hétköznapi igényeket kielégítő terméket állít elő, bizonyítottan hulladékszegény, kibocsátásmentes technológiával, vizsgálva a termék teljes életciklusát. A kibocsátások tekintetében legyen összehasonlítható a korábbi, hagyományos gyártástechnológia és az innovatív gyártási folyamat. 

Szolgáltatás: Az innovatív, környezetkímélő szolgáltatás alkalmazásával kimutatható módon csökken a környezetbe kibocsátott káros anyag mennyisége.

A két kategóriához külön pályázati űrlap tartozik, amelyek megfelelő kategóriaválasztással online kitölthetők vagy word formátumban itt letölthetők:

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

Az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadására 2020. november 4-én, az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás megnyitóján kerül sor Budapesten, a Millenáris Park B épületében. 

A pályázatokat 2020. szeptember 30-ig várjuk online űrlapon beküldve az okoindustra.hu oldalon vagy e-mailben az expo [AT] okoindustria [DOT] hu címre megküldve.

 

Pályázati űrlap

Termék kategória

Szolgáltatás kategória