ÖKOINDUSTRIA 2020

2020. november 4-6.: Millenáris

okoindustria19 logo 200
VI. ÖKOINDUSTRIA
Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági
és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás
2020. november 4-6.
Budapest, II. ker. Millenáris

Értesüljön elsőként friss híreinkről!

2015. október 14-16. között sikeresen megrendeztük a IV. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást a Millenáris B Csarnokban, amely, a fenntarthatóság elvét követve, ismét karbon-semleges volt.
Sajtóanyag letöltése pdf-ben...file pdf download 128
Ebben az évben Dr. Szabó László a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese vállalta a fővédnökséget. A kiállítást dr. Pana Petra, a Külgazdasági és Külügy Minisztérium külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg. Dr. Áder János köztársasági elnök levélben köszöntötte a kiállítókat, látogatókat és vendégeket. A megnyitó ünnepségen az ÖKOINDUSTRIA Nagydíjakat V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár adta át.  
A IV. ÖKOINDUSTRIA Nagydíjat szolgáltatás kategóriában Molnár István egyéni vállalkozó (www.vizesmaci.hu) nyerte el az „Anyag eltávolítás szívó technológiával” című pályázattal. Az ÖKOINDUSTRIA Nagydíjat termék kategóriában a Clean-Way Környezetvédelmi és Közbeszerzési Kft. kapta. A cég által kifejlesztett termék egy olyan térképes alkalmazás az építési-bontási hulladék hasznosításhoz, amely valós idejű információkat tartalmaz, ezáltal elősegíti a keletkezett anyagok hasznosítását. 
A kiállítás 3 napja alatt 82 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait a 4500 látogató számára. A kiállításon lengyel, német, szerb és osztrák kiállító is részt vett, a kiállításra látogatóként pedig szlovén, mexikói, chilei, kubai, paraguay-i , salvadori és kameruni delegáció is érkezett. 
A kiállításhoz 11 szakmai konferencia is csatlakozott, amelyek többek közt környezetvédelmi innovációk, a települési hulladék kezelése, a környezetvédelmi támogatási programok, a körkörös gazdasági folyamatok, hulladékmegelőzés, környezetbarát városi áruszállítás, illetve a környezetmérnök oktatás jövőjével foglalkoztak. Az ÖKOKÁVÉZÓ-ban további 10 cégbemutatkozást és projektbemutató előadást lehetett meghallgatni. Az előadásokat a www.okoindustria.hu weboldalról le lehet tölteni.  
A következő, V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást 2017-ben szervezzük meg. 

Hátra van még:

co2libri 2017

Arany támogató Ezüst támogató Bronz támogató
oktf nhi

BALINT ANALITIKA

Bálint Analitika Kft.

trenecon

wessling

36 Holofon Logo    Palota Környezetvédelmi Kft.

     

Szakmai partnerek

Kiemelt médiatámogató

Médiatámogatók

Enterprise Europe Network

Magyar Innovációs Szövetség

ZIPmagazin logo

energiaoldal.hu

 

Greenfo

 

KÖVET logó MABIM logó Egyéb támogató

31 fkf 
th piac és profit
mapasz logó   33 greenlab

51 nissan 
http://recity.hu/