V. ÖKOINDUSTRIA

Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás

information in russian language

V. ÖKOINDUSTRIA
Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági
és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás
2017. november 8–10.
Budapest, a Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai u. 95.) 

kicsi okoindustri 5os logo

Értesüljön elsőként friss híreinkről!

Tripadvisor
2015. október 14-16. között sikeresen megrendeztük a IV. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást a Millenáris B Csarnokban, amely, a fenntarthatóság elvét követve, ismét karbon-semleges volt.

Ebben az évben Dr. Szabó László a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese vállalta a fővédnökséget. A kiállítást dr. Pana Petra, a Külgazdasági és Külügy Minisztérium külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg. Dr. Áder János köztársasági elnök levélben köszöntötte a kiállítókatdownload pdf icon, látogatókat és vendégeket. A megnyitó ünnepségen az ÖKOOINDUSTRIA Nagydíjakat V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár adta át.

A IV. ÖKOINDUSTRIA Nagydíjat  Szolgáltatás kategóriában Molnár István EV (www.vizesmaci.hu) nyerte el, az anyag eltávolítás szívó technológiával c. pályázattal. Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJAT termék kategóriában a Clean-Way Környezetvédelmi és Közbeszerzési Kft. nyerte el. A cég által kifejlesztett termék egy olyan térképes alkalmazás az építési-bontási hulladék hasznosításhoz, amely valós idejű információkat tartalmaz, ezáltal elősegíti a keletkezett anyagok hasznosítását.

A kiállítás 3 napja alatt 82 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait az 4500 látogató számára. A kiállításon lengyel, német, szerb és osztrák kiállító is részt vett, a kiállításra látogatóként pedig szlovén, latin-amerikai és kameruni delegáció is érkezett.

A kiállításhoz 11 szakmai konferencia is csatlakozott, amelyek többek közt környezetvédelmi innovációk, a csomagolási hulladékok besorolása, a környezetvédelmi támogatási programok, körkörös gazdasági folyamatok, hulladékmegelőzés, környezetbarát városi áruszállítás, ill. a környezetmérnök oktatás jövőjével foglalkoztak. Az ÖKOKÁVÉZÓ-ban további 10 cégbemutatkozást és projektbemutató előadást lehetett meghallgatni. Az előadásokat a www.okoindustria.hu weboldalról le lehet tölteni.

A következő, V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások szakkiállítást 2017-ben szervezzük meg.

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

sajtóanyag pdfbendownload pdf icon

Támogató
mav

Hátra van még:

CO2 Neutral Web

music by: bensound.com
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.