ÖKOINDUSTRIA2020 - MEGDUPLÁZVA

 

A 2021. április 28-30-a közötti időszakra halasztott környezetipari expó 5 Online Intro eseménye 2020. November 4-6. között sikeresen megvalósult 45 országból, több mint 3000 látogató részvételével. Tekintse meg a megnyitó és a szakmai rendezvények összefoglalóit és videóit, előadásait!

További megtekinthető tartalmak:

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által hagyományosan szervezett nemzetközi szakkiállítás a hazai környezetipar legújabb eredményeit, innovációit mutatja be és sikeresen zajlik az előkészítés, melynek eredményeként a kiállítóistandok 80%-a elkelt. További szakmai eseményeink pedig szervezés alatt állnak.

A szervezők folyamatosan figyelemmel kísérik a járványügyi készültség híreit, remélve, hogy ez nem befolyásolja az esemény lebonyolítását. Ugyanakkor a már regisztrált kiállítók az egyeztetések során megerősítették azt a véleményt, hogy az online tér egy jó lehetőség a szakmai egyeztetésekre, de az üzleti életben szükség van az élő eseményekre, a technológiák élőben való megtekintésére, a személyes találkozásokra, kapcsolatépítésekre. Éppen ezért a 2021-es ÖKOINDUSTRIA szakkiállítást is a zöldipar szereplőinek személyes részvételével tervezik megvalósítani a szervezők, fokozott biztonsági intézkedések mentén, a kidolgozott COVID Útmutató alapján. 

#velünkzöldebb

Üdvözlettel: A szervező csapat

Az ÖKOINDUSTRIA kiállításról

Az ÖKOINDUSTRIA évek óta Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amely a környezetvédelmi technológiák, termékek széles skáláját mutatja be, mintegy reagálva az aktuális környezeti kihívásokra.

Az idei, immár 6. alkalommal megrendezésre kerülő Green Expo-n is így van ez, hiszen a fókusztémák mindegyike a fenntartható fejlődési célok eléréséhez vezető utakat vizsgálja, mutatja be.

A 2009 óta megszervezésre kerülő ÖKOINDUSTRIA szakkiállításokon alkalmanként több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen. 

A legfrissebb ágazati és iparági trendek, környezeti technológiák iránt érdeklődők – országhatárainkon belülről és kívülről egyaránt érkezők – átlagos létszáma minden alkalommal meghaladta a 3500 főt. Örömünkre szolgál, hogy egyre több diák, hallgató, start up érdeklődik a szakmai programok iránt.

Az ÖKOINDUSTRIA valamennyi rendezvénye, programja mindig jelentős médiaérdeklődés mellett zajlik.

Kiállításunk jelentős platformként szolgál a fejlesztők, az innovációk, a hazai és nemzetközi gazdasági szereplők számára, ahol koncentráltan kicserélhetik tapasztalataikat, ismereteiket, valamint újabb – üzleti, társadalmi kapcsolatokat köthetnek. A kiállítás közös nevezőre kívánja hozni az ágazatban meglévő erőforrásokat, trendeket és innovációkat, melyre kiváló lehetőséget biztosít ez a regionális környezetipari piac.  

Az idei esemény vendégországa a Holland Királyság

Az ÖKOINDUSTRIA2020 szakkiállítás fókusztémái:

  • körforgásos gazdaság, kármentesítés és barnamezős beruházások,

  • ökoinnovációk Magyarországon,

  • zöld mobilitás, energiahatékonyság, megújuló energia,

  • élővizeink védelme, víz- és szennyvízkezelés,

  • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás

  • startup a zöldiparban, állásbörze

Az ÖKOINDUSTRIA2020 szakkiállítás több, mint kiállítás, a színes kísérőprogramok keretén belül a látogatóknak lehetőségük nyílik a konferenciákon, workshopokon, fórumokon és B2B találkozókon, filmvetítésen való részvételre. Új elem az edukációs stand, a start-up piac,  valamint az Ökokávézó panelbeszélgetései, ugyanakkor az érdeklődők tematikus vezetett „túrákon” is részt vehetnek. A kiállítás jelentős eseménye lesz az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadó ünnepsége is.

-

Az ÖKOINDUSTRIA története számokban

0
Összes eddigi látogató
0
Konferenciák száma
0
Kiállítók száma
0
Kiállítási tér m2-ben
Dr. Áder János

A Kiállítás fővédnöke

Dr. Áder János Köztársasági Elnök

Szakmai védnökök

Szijjártó Péter

külgazdasági és külügyminiszter

Nagy István

agrárminiszter

 

Arany Támogatók

Ezüst Támogatók

Bronz Támogatók

Stratégiai Partner

Szakmai partnerek

Partner

A helyszín

Kisrókus utca 16., Millenáris B épület

1024 Budapest, Magyarország