ÖKOINDUSTRIA2020 - MEGDUPLÁZVA

A jövő zöld, vagy semmilyen: tavasszal jön az eddigi legnagyobb ÖKOINDUSTRIA 

A novemberi ÖKINDUSTRIA INTRO után idén elhagyjuk a hagyományos standok világát és 3 napos virtuális expóval és teljes értékű online konferenciával (kerekasztal beszélgetések, szakmai előadások, Q&A, online B2B networking stb.) jelentkezünk az eredeti időpontban, 2021. április 28-30. között.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által hagyományosan szervezett nemzetközi szakkiállítás a hazai környezetipar legújabb eredményeit, innovációit mutatja be az alábbi területeken:

  • körforgásos gazdaság, kármentesítés és barnamezős beruházások,
  • ökoinnovációk Magyarországon,
  • zöld mobilitás, energiahatékonyság, megújuló energia,
  • élővizeink védelme, víz- és szennyvízkezelés,
  • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás
  • startup a zöldiparban, állásbörze

Mitől lesz teljes értékű online esemény az idei ÖKOINDUSTRIA? 

Egy nemzetközi színvonalú virtuális konferenciaszoftver segítségével a résztvevők egy platformon érhetik el a kiállítói standokat, építhetetnek üzleti kapcsolatokat egymással, előadókkal, és nézhetnek stúdióminőségű előadásokat, amelyek a zöldiparral kapcsolatos aktualitásokról és ökoinnovációkról szólnak. Mindezt könnyedén, az irodájuk vagy otthonuk kényelméből. Az ÖKOINDUSTRIA idén tényleg a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után.

A 3 napos esemény ezúttal is kitűnő bemutatkozási alkalom cégeknek és zöld innovátoroknak akár potenciális befektetőkkel való találkozásra, partnertalálkozókra, akár tematikus kerekasztalok, szekciók szervezésére, konferencia részvételre.

Kikre számítunk az idei rendezvényen? Minden hazai és nemzetközi cégre, szakemberre, befektetés iránt érdeklődő üzletemberre, civil és nonprofit szervezetre, pályakezdőre és karrierváltóra, aki a zöld iparban élik a jelenüket vagy itt tervezik a jövőjüket.

Az idei program fókuszában a körforgásos gazdaság, az e-mobilitás, a zöldgazdaság, a vízkezelés és élővízvédelem, az okos megoldások és a környezetbarát termékek állnak. A virtuális standok felépítésével, a megjelenések lehetséges tartalmával, csomagajánlatokkal és más céges megjelenési lehetőségekkel, valamint az előzetes programmal február második felében jelentkezünk egy rendkívüli hírlevélben.

Tartson velünk, #velünkzöldebb

Mert a jövő zöld, vagy semmilyen. 

Üdvözlettel: A szervező csapat

Az ÖKOINDUSTRIA kiállításról

Az ÖKOINDUSTRIA évek óta Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amely a környezetvédelmi technológiák, termékek széles skáláját mutatja be, mintegy reagálva az aktuális környezeti kihívásokra. 

A 2009 óta megszervezésre kerülő ÖKOINDUSTRIA szakkiállításokon alkalmanként több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen. Idén a virtuális térben reméljük még több kiállítóra és résztvevőre számítunk!

A legfrissebb ágazati és iparági trendek, környezeti technológiák iránt érdeklődők most határok és korlátok nélkül tudnak csatlakozni a rangos eseményhez. 

2020-as 4 szakmai előeseményünkön 45 országból több mint 3000 résztvevő volt jelen, ezt szeretnénk idén áprilisban megtöbbszörözni. 

Résztvevőink megoszlása országonként:

Résztvevőink megoszlása országonként

Kiállításunk jelentős platformként szolgál a fejlesztők, az innovációk, a hazai és nemzetközi gazdasági szereplők számára, ahol koncentráltan kicserélhetik tapasztalataikat, ismereteiket, valamint újabb – üzleti, társadalmi kapcsolatokat köthetnek. A kiállítás közös nevezőre kívánja hozni az ágazatban meglévő erőforrásokat, trendeket és innovációkat, melyre kiváló lehetőséget biztosít ez a regionális környezetipari piac.  

Az idei esemény vendégországa a Holland Királyság

Az idei esemény vendégországa a Holland Királyság

Az ÖKOINDUSTRIA2021 virtuális expó több, mint egy online esemény, a színes kísérőprogramok keretén belül a látogatóknak lehetőségük nyílik az online konferenciákon, workshopokon, fórumokon és B2B találkozókon való részvételre. A kiállítás jelentős eseménye lesz az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadó ünnepsége is.

-

Az ÖKOINDUSTRIA története számokban

0
Összes eddigi látogató
0
Konferenciák száma
0
Kiállítók száma
0
Kiállítási tér m2-ben
Dr. Áder János

A Kiállítás fővédnöke

Dr. Áder János Köztársasági Elnök

Szakmai védnökök

Szijjártó Péter

külgazdasági és külügyminiszter

Nagy István

agrárminiszter

 

Arany Támogatók

Ezüst Támogatók

Bronz Támogatók

Stratégiai Partner

Szakmai partnerek

Partner

A helyszín

Kisrókus utca 16., Millenáris B épület

1024 Budapest, Magyarország